onsdag 4. februar 2009

Trenger tips!

Skal være i Oslo i ett par dager og er på leting etter en butikk som selger det nye magasinet fra Jeanne d`Arc Living. Kan noen gi med tips om hvor jeg får kjøpt det?

11 kommentarer:

Hvit Stil sa...

Beste bladkiosken jeg vet om er Narvesen på hjørnet av Continental.

Crinoline sa...

Takk for tips,men Narvesen har dessverre ikke bladet.

Mette sa...

Se her: http://www.jeannedarcliving.dk/default.asp?lang=no

Forhandlere i Norge:)Finn Schjøll Blomster bla.

Crinoline sa...

Dessverre, hos Finn Schjøll ved Bristol,hadde de bare boken..

Mette sa...

Så dumt! Kanskje du bare må bestille hos en av nettbutikkene som har det. Jeg har ikke kommet så langt som å skaffe meg et selv, men tanken har streifet meg...

Lykke til videre i jakten!

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen:-)
Vet dessverre ikke om butikker som selger bladet, men hva med å høre med Country Chic, Milla Boutique eller Gult?

Nydelig seng til lille tassen i innlegget lenger ned:-)
Viktig å skjemme bort søtnosene!

Nooria sa...

Det er to butikker i majorstuaområdet som jeg kan tenke meg har deres varer og dermed også bladet. Tror begge heter noe med Shabby. På lilleaker er det en butikk i samme stil som heter Gul. Så har du jo Zanz på Lillestrøm (bare en liten togtur unna Oslo sentrum).

Mens du er i Oslo, burde du vurdere å ta deg en tur til Sandvika storsenter. Det er et flott senter med veldig mye fint innen både interiør, klær og hobby. Du finner Mols, Søstrene Grene, Panduro og en klesbutikk som har Odd Molly, Chill Norway mm... i tillegg til Noa Noa og en hel del annet morsomt. Jeg blir veldig overrasket om du ikke finner en butikk som har varene og dermed også Magasinet til Jeanne d'Ark living. Jeg ville da sjekket Mols først og fremst.

Crème sa...

Jeg vet desverre ikke om noen i Oslo som har magasinet, selv om det helt sikkert er noen som har det der også:) Dersom du ikke finner der, har vi igjen nøyaktig to eksemplarer i nettbutikken: www.creme.no
God tur:)
Klem Ragnhild:)

Jannicke sa...

Hvis du ikke finner det, så gi meg en lyd. Jeg kan da kjøpe det til deg på Farmors hus her i Bergen , og sende det posten til deg :o).
Kos deg i Oslo!

Anniche ♥ sa...

Hei og hopp!

Vet ikke hvor du kan få tak i baldet i oslo , men ser du har fått forhandleroversikten på nettet , så der burde du jo finne noen :) Om ikke sender jeg deg gjerne bladet .

Kos blogg du har ! klem A

Belin sa...

Takk for gratulasjon, Crinoline! :-)
Og du har helt rett, 30 er ingen alder i det heletatt! :-D

Ha en fortsatt fin kveld.

Linda