tirsdag 27. januar 2009

Tildas såpekaker og awardNydelig såpemuffins og såpekake laget etter oppskrift fra Tildas Landsted. Ser veldig fristende ut og lukter deilig vanilje.
Denne award har jeg fått av Lykkeliten og Jane Anitas verden. Tusen takk til dere begge to. Denne award har gått rundt en stund nå, og det er så veldig mange kreative bloggere. Jeg velger derfor denne gangen å gi den videre til alle som er innom meg og ikke har fått den før.

9 kommentarer:

Stine sa...

For et nydelig badeinspirert stilleben du hadde laget. Muffinsen og kakestykket var til å spise opp! Kjenner vaniljeduften gjennom skjermen her jeg sitter. Tror jeg :)

Anita sa...

Så fin kake! Så så vanskelig ut å lage syns jeg, men den var kanskje ikke det! Nydelige bilder fra hobbyrommet også!! Så koselige gardiner og stasj!!! I like! Ha en strålende uke fortsatt!

BROCANTE sa...

Vanilje er en av de fåt duftene jeg kan klare å ha rundt meg - syntes ellers parfymedufter kan virke litt sjenerende. Disse ser da absolutt herlige ut - ta med seg en deilig kake - uten kalorier - i badekaret hadde vært noe det!

Jannicke sa...

dette så ikke helt enkelt ut å lage?? Men du får jo til det meste! ;o) Klem fra meg.

Guttemamma sa...

Wow, de ser jo så utrolig vasnkelig ut å lage..?? Ble kjempefine!!

Belin sa...

Å! Så mye fint du lager! Og det er fler enn meg som liker Tilda! Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg. :-)

Linda:-)

Tiril sa...

Takk for koselig besøk på bloggen min.
Flott blogg du har, så mange fine tekstiler med monogram, er selv veldig svak for slike ting.

Synnøve sa...

Hei hei! Takk for koselig kommentar hos meg :) Gratulerer med award, og nydelige såper du har laget! Og virkelig flott syrom du viser frem under her, jeg skulle gjerne hatt en slik arbeidsplass! Orden i sysakene har du ;) Her må symaskina dras frem på spisestuebordet hver gang noe skal lages, sukk... Ha en fortsatt fin dag! Synnøve :)

Miriam - Glimt i hverdagen sa...

Gratulerer med velfortjent award!! Gleder meg til jeg får et hobbyrom, der jeg får plass til alt dill dall som ligger overalt for tiden;( Ditt hobbyrom har uansett blitt kjempeflott. Tror kanskje jeg må gå avsted å kjøpe flere norgesglass. Lurt å ha bånd og lignende i dem;)

Kjempe flotte såper du har laget også. Til å spise opp;) Vakkert!

Ønsker deg en fantastisk flott helg;) Smil fra Miriam