tirsdag 28. april 2009

Jeg er en elendig gartner...


....lurer derfor på hvor lenge jeg greier å holde liv i "Dronning Ingrid".......men er ikke så aller verst til å sy pynteputer til terrassemøblene...


....og Tilda fugleskremsel.......som kanskje kan hjelpe meg å holde liv i blomstene. Ønsker dere alle en fin uke.

søndag 26. april 2009

GratulererTrekning i jubileumsutlodningen er nå foretatt. Denne gangen ble det veldig mange lodd, de aller fleste har linket til egen blogg. Tusen takk alle sammen. Datteren vår har trukket ut vinnerne, hovedgevinsten går denne gangen til Guttemammas. Gratulerer og tusen takk for alle de hyggelige kommentarene du legger igjen hos meg, Anette. Vi har fulgt hverandre siden jeg startet i januar.

Jeg er også veldig glad for alle de hyggelige kommentarene jeg får på de andre innleggene mine, både fra norske, svenske, danske og amerikanske bloggere. Det er en stor glede å være en del av dette inspirerende og hyggelige fellesskapet. I pur glede over dette har vi trukket ut to til som vil få et mindre monogram hver. Den første som ble trukket ut var min svenske bloggvenninne AnnaMaria. Hun har en nydelig blogg og er like glad i monogrammer som meg. Gratulerer til deg også.


Den andre som ble trukket ut er Bestas hus. Marilyn og jeg ble NIB medlemmer på samme dag, og jeg synes derfor at det er veldig hyggelig at du også ble trukket ut. Gratulerer.


Send meg en e-mail med navn og adresse, så kommer det etterhvert en pakke i posten.


Denne award har jeg fått av en annen svensk bloggvenninne, Cilla. Hun har en nydelig og inspirerende blogg. Tusen takk for at du ville dele denne med meg. Jeg deler den med alle som er innom meg.fredag 24. april 2009

Det er veldig sjelden....

....jeg flytter rundt på saker og ting i huset. Burde kanskje gjøre det, fordi man etterhvert ikke legger merke til hva man har. De går nesten i ett med veggene, man blir litt husblind.Nå har jeg i hvertfall flyttet kaminspeilet til datterens bad..


...og plassert dette på skjenken i gjesterommet.


På den ene skodden henger en lavendelvinge. Denne har jeg sydd etter mønster fra Tildas Landsted.I går fikk jeg også to utmerkelser, tusen takk til Villa Kos og Kaos og M. Jeg samler mine utmerkelser på en side i bloggen.

Ønsker dere alle en riktig god helg.


onsdag 22. april 2009

Vinnerlykke

På kort tid har jeg vært heldig å bli trukket ut i to bloggutlodninger. Denne gangen hos min svenske bloggvenninne Viola. Hennes leilighet, feriehus og butikk bugner av vakre skatter. Vi har blogget sammen siden jeg startet.


På tirsdag lå det en nydelig konvolutt med roser på og parfymeduft i postkassen.

Inne i konvolutten lå et håndskrevet brev og gevinsten min; to vakre fødselsdagskort fra århundreskiftet.


Det ene kortet er poststemplet i 1907.


De gamle kortene har nå fått plass i glass og ramme. Tusen takk skal du ha, Viola.


mandag 20. april 2009

Shop till you drop...

...er ingen problem i New York. Utvalget er enormt. Alt fra luksus på 5 th Ave, Madison Ave og Upper East Side til billige piratkopier i Chinatown. Stormagasinene er enorme, det største er i 10 etg.Før vi reiste på påskeferie til New York hadde jeg valgt ut tre interiørbutikker jeg ville innom. Rachel Ashwell har lagt ned flere av sine Chabby Chic butikker.


I påsken var det opphørssalg i New York butikken. Det var ikke så mange varer igjen, men selv med 30 % rabatt synes jeg prisene var nokså stive. Ingen ting ble kjøpt, men gøy å ha vært innom.Anthropologie er nok min favoritt. Her er utvalget stort; klær, smykker, bøker og interiør. Sukkerskålen og den lille muggen ble kjøpt her.Denne butikken har skjønt det; lenestoler og sofa til fri benyttelse for kundene (les menn). Crinolinemannen satt tålmodig og leste mens mor og datter handlet. Notatboken skal brukes til å skrive ned idèer til bloggen. Takk for tipset, Viola.En nydelig innpakket såpe ble også med hjem fra butikken. Takk til Brocante for at du sendte meg adressene.


Pottery Barn var vi innom rett før stengetid en kveld. Etter å ha vært på farten fra kl.08 om morgenen var jeg veldig sliten. Min eneste tanke var å komme tilbake til hotellet, legge med flatt på sengen med en stor pute under slitne ben. Skulle gjerne ha vært innom en gang til, men dessverre rakk vi ikke tilbake.


Tusen, tusen takk for alle de hyggelige kommentarene dere legger igjen hos meg.

fredag 17. april 2009

Et vakkert kort.......har datteren vår laget til en veldig god venninne som har fødselsdag i dag. Gratulerer med dagen.

Slik ser kortet ut inni. Materialene hun har brukt er fra Tilda papercraft.

Ellers er det veldig hyggelig at så mange vil være med på jubileumstrekningen. Det er fortsatt mulig å delta. Trekningen foregår neste søndag. Ønsker dere alle en riktig god helg.


tirsdag 14. april 2009

Jeg broderer et personlig monogram...

...til en som legger igjen en kommentar til dette innlegget. Vinnersjansen dobles hvis dere linker til egen blogg. Gi beskjed om dette i innlegget. Lesere uten blogg er også velkommen til å delta.

På denne måten vil jeg feire at telleren har passert 10000 besøk på tre måneder. Dette er veldig hyggelig for en nybegynner. Tusen takk til alle dere som legger igjen hyggelige kommentarer hos meg. Trekning søndag 26.april.

søndag 12. april 2009

Du har jammen mye rart for deg....

.....sa Crinolinemannen da jeg kom hjem med en brun skjenk fra bruktbutikken. Han kunne ikke helt forstå hva vi skulle med den.Jeg har pusset og vasket den grundig, både innvendig og utvendig......malt den hvit og pusset litt for å få et slitt utseende. Det gamle fotografiet som henger på nøkkelen er kjøpt i en bruktbutikk.


Den er nå flyttet til gjesterommet.På skjenken har jeg plassert ett kaminspeil, to gamle børster som vi har arvet og noen stearinlys pyntet med gamle ark og blonder.Lysestaken har også fått to strøk med hvit maling.


onsdag 1. april 2009

God påske

....ønsker jeg dere alle. Litt tidlig ute, men i morgen ettermiddag begynner påskeferien for oss. Det skal bli deilig med en lang pause fra hvitmalingen.


På grunn av mange andre prosjekter har det ikke blitt laget noen ny påskepynt, men Tilda påskeharer og påskeegg er hentet frem. Synes de er riktig søte. Vi "sees" over påske.